Superfruit Coconut palm sugar kokos palmesukker Ø - 500 gr

Superfruit Coconut palm sugar kokos palmesukker Ø - 500 gr
121 DKK
Køb nu!

Lækkert økologisk palmesukker fra Superfruit - perfekt erstatning for almindelig sukker!Superfruit tilbyder en Kokospalmesukker, som har et lavt glykæmisk indeks, og en frugtagtig smag, som gør den super lækker som erstatning for brun farin og rørsukker. Palmesukker udvindes af saften fra kokospalmens blomster, som dyrkes økologisk og indsamles på en skånsom måde, så al næring bevares i produktet. Saften gøres til en sirup og tørres til det bliver til sukker - en helt naturlig fremstilling uden tilsætningsstoffer.Fordele ved kokospalmesukkerHvad der gør kokos sukker specielt er, at det har et meget lavt Glykemist Index (GI), hvilket betyder, at det tager længere tid at fordøje end almindeligt sukker, og giver derfor en mere jævn blodsukker. Kokos palmesukker har en GI på omkring 35, hvilket kan sammenlignes med for eksempel sukkerrør, hvis GI er omkring 68. Kokos palmesukker er også rigt på mineralindhold såsom kalium, magnesium, zink, jern, og indeholder flere typer af B-vitaminer og vitamin C. AnvendelseKokospalmesukker kan anvendes som en perfekt substitution for almindelig sukker i de fleste tilfælde, idet det har en rund smag, en helt naturlig sødme og en konsistens som rigtig sukker.Brød sukkeret i bagværk, desserter, i kaffen eller i hvad du ellers ønsker! Du kan for eksempel prøve denne udsøgte opskrift på lækre chokoladepraliner med kokospalmesukker og andre produkter fra Superfruit!Luksus-chokoladepraliner med palmesukker og tranebær - fugdy og dekadente snacks!Du skal bruge: Til praliner: - 200g mørk chokolade (70%) - 100g smør - 3 æg - 1 spsk Superfruit Kokospalmesukker - 50g hele valnødder Til Dekoration: - 100g mørk chokolade (70%) - Superfruit Tranebær - Superfruit Cacao Nibs - Græskarkerner eller andre lækre nødderOvnen sættes på 175 grader. Skær chokoladen til pralinerne i stykker og smelt sammen med smørret over et vandbad. Bland de hele valnødder i. Pisk æg og sukker luftigt, og vend chokolademassen heri. Hæld ned i en smurt bageform og bag pralinerne i 20 minutter. Lad massen køle - gerne natten over. Skær kagen i små stykker og vend i smeltet mørk chokolade. Pynt med tørret frugt og andet. Opbevar stykkerne på køl, og servér når du vil!