Seneste indlæg

Hvad er Ruby chokolade?
  • 23 Aug, 2022

Ruby chokolade findes nu online i vores butik. Chokoladen fås i flere varianter. Alle har det tilfælles at de passer godt til et dessertbord og mange andre lejligheder. Står du og skal holde et arrangement, eller mangler du en værtindegave, så er dette det helt rette sted for dig. En chokoladegave er noget næsten alle kan bruge. Gaven ser flot ud, og chokoladen er af højeste kvalitet og passer derfor til enhver person.

Mørk chokolade
  • 19 Jan, 2022

En kraftfuld smagsoplevelseMørk chokolade er for dig, som sætter pris på en kraftig og rund smagsoplevelse for hver mundfuld. Her er det ikke kvantitet, men kvalitet, der er i fokus, og ved at vælge en chokolade med kakaoindhold på 50% eller mere, kommer kakaobønnernes individuelle balance mellem syrlighed og bitterhed virkelig til sin ret. På chokoladefestival.dk finder du altid lækker mørk chokolade på tilbud, der kan bruges til bagning, kageovertræk, flødeboller, drik eller bare som lækkert tilbehør til en god kop kaffe.

Økologisk chokolade
  • 15 Dec, 2021

Chokolade med god samvittighedØkologisk chokolade er en ekstra hverdagsluksus til dig, der elsker chokolade og er bevidst om, hvad du indtager. Du kan nyde din chokolade med god samvittighed, da chokoladen er produceret med omtanke for miljøet og er ikke tilsat skadelige kemikalier. På chokoladefestival.dk finder du øko chokolade i alverdens variationer. Du finder f.eks. klassisk økologisk mælke- og mørk chokolade, chokolade egnet til overtræk, bagværk og i flotte gaveæsker. Som altid garanterer vi, at du hos os finder din chokolade til gode priser.

Opskrift på en lækker hvid chokoladekage
  • 29 Nov, 2021

Hvid chokoladekage kaldes også en Blondie, og er en cremet og blød smagsoplevelse. Opskriften herunder kan bruges som den er, eller du kan opgradere den og gøre kagen til dit personlige mesterværk. Prøv dig frem med citronmousse i midten, et dække af blåbær som pynt, lakridsstykker i dejen, dekorative toppe af hindbærmousse eller hakkede pistacienødder ovenpå. Denne kage er altid populær blandt gæsterne, så sørg for at der er nok til alle ved at købe din chokolade online i rigelige mængder hos chokoladefestival.

Hvad er chokolade lavet af?
  • 29 Nov, 2021

Hvad er chokolade lavet af? - der findes et utal af svarmuligheder alt efter chokoladevariant, men én ting har alle svar til fælles: Kakaobønnen. Kort fortalt, så er al chokolade lavet på basis af kakao (gudernes mad), sukker og kakaosmør. Kakaobønner er fedtholdige frø fra kakaotræet, der vokser i de fleste verdensdele med varmt klima f.eks. Afrika og Sydamerika. Kakao og kakaosmør udvindes, når kakaobønner ristes og presses. Bønnen tager 6 måneder at modnes og kan bruges som ingrediens i chokolade, eller den kan forarbejdes yderligere til kakaosmør og kakaopulver, som bruges til drikke.